|
||||||||||
Sos francuski
Krótki opis potrawyPodawac do wedlin, zimnych mies i ryb oraz jaj ugotowanych na twardo.Potrzebne składniki pol szklanki dzemu z czerwonej porzeczki cwierc szklanki dzemu z czarnej porzeczki lyzka koncentratu pomidorowego lyzka oliwy lyzeczka musztardy lyzeczka startego chrzanu pol lyzeczki mielonej ostrej papryki sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Dżemy przecieramy przez sito i dobrze mieszamy z pozostalymi skladnikami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|